Contact

Je kan onder iedere tekst een reactie schrijven. Ik denk dat dit de makkelijkste en snelste manier is.

(Om spam te vermijden worden alle naamloze aanmeldingen en rare of niet Nederlandstalige e-mailadressen er uit gekikkerd.)

Je kan ook een mailtje sturen naar toverlevenaar@gmail.com , dat vind ik dan waarschijnlijk bij gelegenheid ook wel eens. Maar het is onvoorspelbaar hoeveel tijd daar overheen gaat… 😉

14 reacties op “Contact

   1. Ik ben heel enthousiast en dankbaar over/voor jouw werk. Ik zou het graag in papiervorm wensen omdat dit handiger opzoekt voor mij. Ik wil alvast 5 boeken bestellen en maak ook veel reclame, met veel enthousiaste reacties. Dus wat mij betreft komt er nog een editie !

    Hannah Goetelen
    http://www.kdansevzw.be
    Salie en Apekool Bioboerderij Vilvoorde/Houtem

 1. Beste,
  Ik vroeg mij af of jullie miij kunnen vertellen of ik ook de bladeren van magnolia zou kunnen gebruiken?aangezien de bloem (maar die is nu niet te vinden) en de bast(maar dan maak je de boom kapot) eetbaar zijn? Mvg Tom

 2. Beste Hugo.

  Ik ben op zoek naar iemand die bijenwasdoek (en ev. andere artikelen) maakt en die deze te koop zou willen aanbieden via de Buurderij in Maastricht. Ik ben de intiatief nemer van de Buurderij in Maastricht en ik zet me samen met lokale producenten in voor een korte (voedsel)keten. Kent U wellicht zo iemand ?

  Hartelijke groet, Yvonne Velthuis

 3. Hallo,
  we zitten met een vergelijkbaar probleem.
  We hebben een pomp van ongeveer 100 jaar in huis die niet meer werkt.
  Kunt u ons helpen aan een eventuele hersteller die van zulks op de hoogte is aub ?
  Graag ontving ik van u de gegevens om deze hersteller te contacteren.
  Hartelijk dank bij voorbaat.
  Luc

  1. Ik denk dat er hiervoor geen professionele herstellers bestaan. Maar voor iedere handige harrie is het wel een fijne uitdaging. Die moet je ergens in je buurt wel kunnen vinden toch? Ik ben ook gewoon zelf aan de slag gegaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.